Missio Maailmalle auttaa sinua kehittämään kansainvälisyyttäsi

Nykyajan alati kehittyvässä maailmassa kansainvälistymisestä on tullut päivän sana. Yhä useammat ihmiset sekä yritykset työskentelevät ulkomailla, ja erinomaisista kansainvälistymistaidoista on tullut välttämättömyys monissa työtehtävissä ja eri aloilla. Tämä näkyy myös kielitaidon merkityksen kasvamisessa, mikä näkyy myös Suomessa työskennellessä.

 

Haaga-Helia tarjoaa opiskelijoilleen monia erilaisia tilaisuuksia kehittää kansainvälistymistään. Yksi parhaista keinoista on tehdä kansainvälinen opinnäytetyö tai –projekti. Missio Maailmalle-projekti auttaa sinua käytännön järjestelyissä, kielitaitosi kehittämisessä sekä myös keräämään käytännöllistä kansainvälistä kokemusta, joka saattaa hyvinkin olla tiesi kansainvälisiin tehtäviin tulevaisuudessa.

 

Ota yhteyttä täällä, Facebookissa, Twitterissä tai sähköpostitse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *