AMKPEDA-verkoston teemana Lamkissa 10.3.2016 (huom: päivämäärä muutos): Työelämäkumppanuus ja osaamisperustaisuus amk- ja yamk-tutkinnoissa

Kansallisen AMKPEDA-verkoston seminaari 10.3.2015 Lamkissa lahdessa tarttuu tärkeään teemaan. Työelämäkumppanuus ja osaamisperustaisuus amk- ja yamk-tutkinnoissa saa monipuolisen käsittelyn, kun lamkilaiset yamk-asiantuntijat tuovat akvaario-keskustelun avulla esiin päivän polttavia kuulumisia. Liisa Vanhanen-Nuutinen alustaa aiheesta: Osa-aikaisuus ja uudet oppimisen tavat ja kulttuurit ammattikorkeakoulussa. Iltapäivällä perehdymme case-kohtaisesti muutamien ammattikorkeakoulujen esityksien pohjalta työelämäkumppanuuteen sekä TKI:n integrorintiin yamk-koulutuksessa. Kutsut verkostopäivään lähtevät helmikuun aikana!

AMKPEDA-verstasterveisin Kimmo

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.