Amkpeda-verkosto työelämäläheisemmän master-koulutuksen kokemuksia jakamassa ja kehittämässä Lamkissa 10.3.2016.

Yhdeksättä kertaa kokoontui innokas ja kehittämisorientoitunut amkpeda-verkostomme joukko Lamkiin. Teemana tällä kertaa oli Työelämäkumppanuus ja osaamisperustaisuus amk- ja yamk-tutkinnoissa. Saimme nauttia tasokkaista alustuksista (linkit alla), joissa avattiin korkeakoulutuksen ja työelämän rajapintoja osa-aikaisen opiskelun ja osa-aikaisen työn kautta, saimme tutustua lamkilaiseen projektimaiseen ratkaisuun master-opinnoissa, Turun amk:sta kuulimme TKI:n ja master-opintojen integroimisesta sekä Haaga-Helian Vierumäen terveiset master-tason valmentajakoulutuksen työelämäläheisistä ratkaisuista.


AMKPEDA-verkosto Lamk 1003
Innokkaat amkpeda-verkoston pedagogit amk-master-koulutuksen kehittämisen äärellä.

Päivän esitykset:
Avaus Lamkissa KimmoMäki
AMK pedaverkosto 100316 Lamkin esitys
Heikkinen YAMK TKI esitys Lahti 10032016
Liisa Vanhanen-Nuutisen esitys

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.