Tervetuloa HAAGA-HELIAn blogipalveluun! HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu on noin 12 000 opiskelijan ja 600 työntekijän yhteisö.

Blogit tarjoavat monenlaisia näkökulmia ja oivalluksia korkeakoulumaailman nurkilta ja liepeiltä. Mukana on Haaga-Helian omia blogeja, sekä kirjoituksia meistä muiden blogeista. Welcome to HAAGA-HELIA’s blog service!

HAAGA-HELIA University of Applied Sciences is a community of over 10,000 students and 700 university personnel, for whom this blog service has been established. Blogs offer many kinds of perspectives and insights from the environs and outskirts of the university community. The opinions expressed in the blogs are the personal views of their authors and do not represent the general position of HAAGA-HELIA.

Visit the blogs and participate in the discussions!