Avainkumppanina Hochschule Reutlingen

Liiketalouden koulutusalan avainkumppani on saksalainen Hochschule Reutlingen. Kyseessä on kansainvälisesti arvostettu yliopisto, joka edustaa kooltaan, toimintatavoiltaan ja johdoltaan tahoa, jonka kanssa HAAGA-HELIAN on helppo tehdä yhteistyötä.

Reutlingen on ollut maansa rankinglistoilla parhaiden joukossa jo vuosia. Liiketalouden koulutuksissa on 2400 opiskelijaa ja 60 opettajaa. Tutkintoja voi suorittaa sekä saksaksi että englanniksi. Koululla on erinomaiset liiketalouden verkostot, joiden ansiosta esimerkiksi harjoittelupaikkojen sekä valmistumisen jälkeisten työpaikkojen löytäminen on helpompaa kuin monessa muussa koulussa.

– Teemme perinteisen opettaja- ja opiskelijavaihtojen lisäksi paljon muutakin. Meillä on yhteisiä tutkimus- ja kehityshankkeita ja opinnäyteyhteistyötä. Lisäksi olemme aloittaneet laaja-alaisen bechmarking-yhteistyön, vararehtori Teemu Kokko kertoo.

– Yhteistyö monipuolistaa koulutustarjontaamme. Kaikki työ tähtää siihen, että voimme tarjota opiskelijoillemme jatkuvasti parempaa.

NeleDeestHAAGA-HELIAlla on Reutlingenin kanssa myös kaksoistutkintosopimus, joka mahdollistaa valittujen opiskelijoiden valmistumisen molemmista kouluista. Ohjelman ensimmäinen saksalainen opiskelija Nele Deest valitsi puolentoista vuoden rupeaman Suomessa kuultuaan ylistäviä kommentteja suomalaisesta koulutusjärjestelmästä.

– Olen varma, että tulevat työnantajani arvostavat kaksoistutkintoa ja pitkää ulkomailla vietettyä aikaa vielä normaalia vaihto-oppilaskautta enemmän, Deest korostaa.

– On ollut ihanaa opiskella HAAGA-HELIAssa. Kurssit ovat mielenkiintoisia ja ihmiset mukavia.

LUE LISÄÄ:
Avainkumppanina NHTV Breda
Avainkumppanuuksissa painotetaan laatua määrän sijaan

Teksti Heidi Merima Halonen
Kuva Nele Deestin kotialbumi

Comments are closed.

Comments are closed