Sähköinen henkilöstölehti kulkee mukanasi

HAAGA-HELIAn henkilöstölehti ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa verkkolehtenä. Koska numeron 2/2014 teemana on Digitaalisuus, oli luontevaa toteuttaa koko lehti sähköisenä.

spiritliikkeellaweb

Nimi Spirit kertoo HAAGA-HELIAn hengestä, ilosta ja positiivisuudesta, jota olemme halunneet tuoda myös sähköiseen lehteen. Lehti on tehty meistä meille ja se tuo HAAGA-HELIAn osaavaa henkilöstöä ja monipuolista toimintaa esille.

Lehti on responsiivinen, mikä tarkoittaa, että voit lukea sitä kaikilla päätelaitteilla, vaikkapa älypuhelimellasi. Juttuja voi kommentoida ja jakaa eteenpäin.

Tallenna linkki http://blogit.haaga-helia.fi/spirit/ suosikkeihisi, niin lehteen on helppo palata myöhemmin. Missä tahansa oletkin, lehti kulkee mukanasi.

Lehti on myös näyte siitä, mitä tapahtuu, kun monen ihmisen työ ja ideat koostuvat yhteen. Kiitos Spiritin luomisesta lehden toimitusneuvostolle, opiskelijoiden Mediaosuuskunta Juonelle ja henkilöstöllemme! Lehden ulkoasun on toteuttanut Krista Karusalmi.

Aiemmat lehdet voit lukea henkilöstöintrasta. Seuraava numero 3/2014 ilmestyy lokakuun alussa. Annathan palautetta lehdestä! Tämä on ensimmäinen numero ja Spirit kehittyy ajan myötä.

Kaunista kesää koko henkilöstölle!

päätoimittaja, tiedottaja Sanna Leporanta
sanna.leporanta(at)haaga-helia.fi

ja HAAGA-HELIAn viestintä ja markkinointipalvelut
viestinta(at)haaga-helia.fi

Kuva Sanna Leporanta

Comments are closed.

Comments are closed