Arvostettu hollantilainen teeasiantuntija Lysbeth Thirza Vink Hotelschool the Hague’sta vieraili vuoden 2014 lopulla Haaga-Heliassa. Lysbeth järjesti Haagan opiskelijoille workshopin, jonka aiheena oli Teen ja ruuan yhdistäminen. Saimme reseptit myös henkilöstön käyttöön!
Lysbeth Vinkin (kuvassa vasemmalla) koulutuksiin osallistui opiskelijoiden lisäksi myös yrityselämän edustajia.
-Tea should get the attention that coffee gets. Put time and effort to it!, hän kehotti ravintola-alan nykyisiä ja tulevia ammattilaisia.
Culinary Management –opiskelijamme tekivät Lysbethin kanssa erilaisia ruokia ja jälkiruokia, joissa oli käytetty teetä. Tulos oli herkullinen.
Reseptit, ole hyvä!
Black Tea Cupcakes with Lemon Buttercream
Lapsang Souchong Tea and Parnsip Soup
Lysbeth Vink
Graduate Glion Hotelschool, Switzerland
Graduate Culinary Institute of America, USA
15 years hospitality experience
8 years international experience
Former entrepreneur of restaurant and catering company DeLizzies
Miten teetä kannattaa maustaa? Lue toinen juttu teen maistelusta nettisivuiltamme.
Katso myös upeat kuvat Tea Tastingista blogista Tarja’s Snowland.
Teksti Sanna Leporanta
Kuvat Sanna Leporanta, Tarja Leponiemi, Lysbeth Vink