Tule mukaan TKI-toimintaamme!

Ammattikorkeakoulujen rahoitusmallin muututtua TKI-toiminnan merkitys kasvoi. Osa ammattikorkeakoulun rahoituksesta määräytyy TKI-toiminnan mittareiden perusteella. Haaga-Heliassa tarvitaan lisää tekijöitä tekemään työelämän kanssa soveltavaa tutkimusta, kehittämään, ideoimaan ja soveltamaan ideoita käytäntöön, jotta rahoitus on taattu myös tulevaisuudessa.

tkiprojektipalvelutiimi

Haaga-Helian TKI-projektipalvelutiimi kannustaa mukaan TKI-toimintaamme. Kuvassa vasemmalta Ana Timonen, Suvi Huovinen, Kitte Marttinen ja Annariikka Martikainen.

 

TKI-toiminta voi palvella opetustoimintaa, se voi edistää työelämää ja aluekehitystä tai uudistaa alueen elinkeinorakennetta. Mukaan saa tulla vaikka heti. Useimmiten se tapahtuu Haaga-Heliassa projektien kautta.

Omista kiinnostuksen kohteista voi kertoa ensin omalle esimiehelleen ja sen jälkeen jutella TKI-projektipalvelutiimin kanssa. Ideoita voi myös kehittää TKI-kahveilla. Helpoiten TKI-projektipalvelutiimin tavoittaa käytävällä, puhelimitse tai osoitteesta rdi-services@haaga-helia.fi.

Jos Haaga-Helian projektitoiminta ei ole vielä tuttua, siihen voi tutustua intran TKI-projektimanuaalissa. Sieltä löytyy nyt myös työkaluja verkostoitumiseen, jos siihen kaipaa eväitä.

Esimerkkejä Haaga-Helian projekteista on esitelty verkkosivuillamme http://www.haaga-helia.fi/fi/tk/tki-karjet-ja-hankkeet. Projektit on lajiteltu TKI-kärkialueen mukaan käynnissä oleviin tai päättyneisiin hankkeisiin.

 

 

Suvi Huovinen verkostoitui mukaan TKI-toimintaan ja löysi tekemisen kipinän

 

Teksti Suvi Huovinen
Kuva Heikki Yli-Ketola

 

Comments are closed.