Heureka: missä ovat pääkaupunkiseudun Kasvu Openin Rinnallakulkijat?

Kauniina maaliskuun 3. päivän aamuna kokoan Vantaan Heurekassa roll-up:piani ja lataan pöytään esitteitä koulutustarjonnastamme ja mahdollisuuksista kehittää osaamista ja liiketoimintaa yhdessä meidän ja yhteistyökumppaneittemme kanssa.

Tosi mukavaa olla StartUp Schoolista edustamassa pääkaupunkiseudun Kasvu Openin yhteistyökumppania ja omaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulua, ja päästä Kasvupolun starttitilaisuuteen kuulemaan miten alueen menestyvät yritykset ovat toteuttaneet kasvunsa, ja miten kasvuhakuiset yritykset voivat hakeutua tähän Suomen suurimman yritysten kasvun sparrausohjelmaan Kasvu Openiin mukaan.

Kasvu Openin sivuilta luin Kasvupolusta, että Kasvupolulle mukaan valitut 15 yritystä tulevat saamaan sparrausta kasvun tehneiltä Suomen liike-elämän huipuilta Co´Creation -henkisesti, löytääkseen ratkaisut kasvunsa haasteisiin – ja vieläpä maksutta. Vau!

Vaikka tuossa tilaisuudessa esitteet jotakuta kiinnostivat, mietin silti mitä järkeä roll-up:in kyljessä pönöttämisessä ja esitteiden jakamisessa oikein on, ja mitä kaikkea muuta mukavaa ja tehokkaampaa toimintaa voisimme pääkaupunkiseudun Kasvu Openin kylkeen aktivoida mukaan.


Sitten välähti; missä täältä ovat Rinnallakulkijat? 

 

 

 

Kuvien lähteet:

  • Heureka: http://www.kanresta.fi/kokoukset+ja+tapahtumat/tervetuloa+tutustumaan+ravintoloihimme/heureka+vantaa/ kumppania
  • Välähti: http://www.jakitec.fi/hyva-tietaa/

Tietoja Johanna Pitkänen

Blogin kirjoittaja on Haaga-Helia amk StartUp Schoolin yhteyspäällikkö, ja itsekin Rinnallakulkenut kevään 2016 Keski-Suomen Kasvu Openin Kasvupolulla.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *