Kysy ja Jaa!

Täällä olevilla forumeilla voit esittää Haaga-Helian työvälineiden käyttöön liittyviä kysymyksiä, joihin Haaga-Helian digipedamentorit vastaavat. Voit myös jakaa muille omia hyviä käytänteitäsi eri työvälineiden käytöstä. Yleistä digipedasta -forumilla voit esittää digipedaan liittyviä yleisiä kysymyksiä ja myös jakaa hyviä digipedagogisia vinkkejä kollegoillesi.

In the forums here, you can ask questions related to the use of Haaga-Helia’s tools, which Haaga-Helia’s digital pedagogues answer. You can also share your own good practices with others about using different tools. With the Yleinen keskustelualue -forum, you can ask common questions about digipeda and also share good digipedagogical tips with your colleagues.

Viestien ja viestiketjujen avaaminen edellyttää kirjautumista.

Zoom Client for Meetings -installointi ei onnistu, ei myöskään virtuaalitausta

Hei,

pitäisi asentaa Client for Meetings, mutta kun klikkaan Sign in with SSO ja company domainina on haaga-helia ja sitten klikkaan Continue -> mitään ei tapahdu. Olen tätä nyt useampaan kertaan yrittänyt muutaman tunnin sisään. 

Olin aamulla Päivin Zoom-koulutuksessa ja sen jälkeen vaihdoin Zoom-tilini Haaga-Helian tiliin. Se näyttäisi onnistuneen ihan hyvin, mutta en tiedä miten pääsisin tuohon Client for Meetingsiin.

Olen luonut huomiselle Zoom-kokouksen, ja pääsen varmaan aloittamaan kokouksen https://haaga-helia.zoom.us/meeting kautta. Mutta esim. virtuaalitaustan vaihtaminen ei näytä millään onnistuvan ilman tuota Clientiä?

Löytyisikö jeesiä... kiitos!

Sorry, nimeä ei näyttänyt tallentuvan mihinkään... Sonja Haaksluoto täällä 🙂

Moikka!

En todellakaan ole tämän kanssa asiantuntija, mutta minulla onnistui sen jälkeen, kun poistin ensin aiemmin asennetun Zoomin koneelta. Sitten menin ja asensin ohjeen mukaan uudelleen osoitteessa

https://haaga-helia.zoom.us/download

Terkuin,
Hanna Tani

Hei Sonja,

Jos ei aukea kannattaa ehkä poistaa zoom sovellus (windows valikosta zoom kuvakkeen päälle poista sovellus) ja asentaa uudestaan. Muuta en keksi.

Terveisin,

Päivi Rajaorko

Thanks for sharing your thoughts about this. Regards
Tags: tim nguoi yeutim ban bon phuonghen ho online

Comments are closed.