HAAGA-HELIA bloggaa

HAAGA-HELIAn henkilöstöstä löytyy monia bloggareita, jotka kirjoittavat joko vapaallaan tai työhön liittyen. Keräsimme tähän muutaman esimerkiksi. Jos sinulla on blogi, vinkkaa siitä kommenttikentässä!

 

tarjaMarkkinoinnin ja viestinnän koordinaattori Tarja Leponiemi on bloggarina veteraani. Hän perusti bloginsa Tarja’s Snowland jo vuonna 2007, aluksi omaksi ilokseen. Blogista on tullut vuosien varrella tunnettu ja sivustolla on kymmeniätuhansia kuukausittaisia kävijöitä. Parasta bloggaamisessa on Tarjan mukaan kehittyminen ja rajattomat mahdollisuudet luovuuteen ja itsensä toteuttamiseen.

-Olen aina pitänyt valokuvauksesta ja kaikesta kauniista. Halusin dokumentoida omaa elämääni pääasiassa sisustamisen ja oman kodin näkövinkkelistä. Blogista on tullut rakas harrastus ja elämäntapa. Postaamiseen, kuvaamiseen ja kirjoittamiseen menee muutama tunti viikossa.

Sosiaalisen median kommervenkit ja mekanismit ovat tulleet Tarjalle tutuiksi. Hän jakaa postaukset myös bloginsa Facebook-sivulla ja Instagramissa.  Kuviaan hän jakaa myös Pinterestissä.

-Matka on ollut huikea, koska tällaisia tavoitteita minulla ei ole ollutkaan. Olen vain tehnyt asioita omista lähtökohdistani, ja ne ovat alkaneet kiinnostaa muitakin. Olen verkottunut ja saanut paljon uusia ystäviä. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa blogissa ja sähköpostitse on ihanaa.

snowland1000

 

 

 

Projektipäällikkö Elisa Aunola kirjoittaa onnistumisista, positiivisista teoista ja arjen iloista blogissaan Onnistunut tapaus.

Hän tuo blogiinsa positiivisia asioita sekä työstään HAAGA-HELIAssa että omasta vapaa-ajastaan. Hän kertoo saaneensa positiivisen elämän asenteen syntymälahjana.

 

 

Elisan mukaan onnistuneessa tapauksessa on monta palasta, eikä yksittäisiä osasia aina tule ajateltua tarkemmin. Hän kirjoittaakin blogia, jotta onnistumisia ja niiden osatekijöitä tulisi pohdittua ääneen.

insidersclub_huone11092013

Elisa kirjoittaa blogissaan myös  yrittäjä Evon Söderlundista, HAAGA-HELIAn alumnista, joka valittiin Nordic Business Forumissa 2014 vuoden arvokkaimmaksi yrittäjäksi, Most Valuable Entrepreneur

 

 

timo_lampikoskiUraohjaaja, coach ja tietokirjailija Timo Lampikoski pitää yllä kokonaista sivustoa aiheesta Itsensä johtaminen. Sivustolla hän jakaa omia ja muiden tekemiä suomen- ja englanninkielisiä artikkeleita, videoita ja muuta materiaalia, koska haluaa jakaa monipuolisesti tietoa, ideoita ja työkaluja aiheesta.

Timo on julkaissut useita tietokirjoja itsensä johtamisen ja kehittämisen sekä hyvinvoinnin teemoista. Itsensä johtamisella on myös oma Facebook-sivu.

viisionnistumisenperiaatetta

 

 

Teemu_jpgEntinen alumnikoordinaattorimme Teemu Hentunen lähti työskentelemään Saudi-Arabiaan KAUST-yliopistoon.

Teemun oivaltavia ja huumorilla kirjoitettuja havaintoja muuttamisesta uuteen maahan voi lukea blogista Elämää Saudi-Arabiassa.

 

 

 

 

KAUST

 

 

Muistathan myös rehtoreidemme blogin Kirjoituksia kulmahuoneesta, jossa on HAAGA-HELIAn rehtorin ja vararehtorien ajatuksia meillä ja maailmalla ajankohtaisista aiheista.

rehtorit_blogiheader

Kuvassa vasemmalta rehtori Ritva Laakso-Manninen, vararehtori Lauri Tuomi ja vararehtori Teemu Kokko, jotka kirjoittavat HAAGA-HELIAn rehtoreiden blogiin.

 

HAAGA-HELIAn oma henkilöstön ja opiskelijoiden blogisivusto löytyy täältä: https://blogit.haaga-helia.fi/.

 

Teksti: Sanna Leporanta
Kuvat: bloggarit ja HAAGA-HELIA amk, Timo Lampikosken kuva Petra Piitulainen

 

 

Comments are closed.

Comments are closed