Virkistävää yhdessä oloa pikkujouluissa (pisteenä i:n päällä)

Touhukasta arkea on hyvä tasapainottaa aika ajoin rentouttavilla tauoilla ja virkistävällä juhlalla. Pidemmän päälle ei ole kannattavaa painaa 120 % työteholla, vaikka olisi hyvin motivoitunut työhönsä, kuten me Haaga-Heliassa tuoreen ilmapiiritutkimuksen perusteella olemme. Pikkujoulut on yksi merkittävimmistä yhteishenkeä ylläpitävistä ja nostattavista tilaisuuksistamme.

5S4A2963_web

Iloista väkeä Hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutusyksiköstä.

 

Juhla on mahdollisuus olla rennosti yhdessä, pöydän antimista ja ohjelmasta nauttien. Viimeisimpiin pikkujouluihin ilmoittautui kaikkien aikojen ennätys, yli 380 haagahelialaista. On ilo, että haluamme kokoontua runsain joukoin viettämään iltaa kollegoidemme kanssa.

Kerran vuodessa toistuva tilaisuus ei luonnollisestikaan ole työhyvinvoinnin perusta, sillä työhyvinvointi tehdään arjessa, yhdessä. Pikkujoulut on kuin piste työhyvinvointi-sanan i-kirjaimen päällä. Pisteetkin ovat tärkeitä, kuten myös monet muut pikku asiat.

5S4A2810_webToivottavasti vietit rentouttavan joululoman. Tauon jälkeen on aika palata energisenä uuteen vuoteen suunnaten katseet tulevaan. Hyvää arkea ja sitä sopivasti tauottavaa lepoa ja juhlaa vuodelle 2015!

Valokuvat ovat 12. joulukuuta 2014 viettämistämme pikkujouluista.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rento yhdessä olo ja hyvä ruoka on olennaista pikkujouluissamme.

 

 

5S4A2725_web

Vararehtori Teemu Kokko ja rehtori Ritva Laakso-Manninen toivottivat juhlaväen tervetulleeksi. Kättelyvuorossa Pekka Soive.

 

5S4A3093_web

Haaga-Helian pikkujouluissa tanssilattia täyttyy heti ensimmäisen kappaleen aikana.

 

5S4A2970_web

Photobooth oli suosittu oheisohjelma.

 

Teksti Sanna Nurminen
Kuvat valokuvaaja Antti Pihlajamäki

Comments are closed.