Kopeda-podcast, osa 1: Jatkuva oppiminen

Haaga Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun Kopeda-verstaan podcast-sarjassa puhutaan korkeakoulupedagogiikasta. Ensimmäinen jakso käsittelee jatkuvaa oppimista, joka on yksi 2020-luvun tärkeimpiä uudistuksia. 3AMK-yhteistyö tarjoaa hyvät mahdollisuudet pääkaupunkiseudun korkeakoulutuksen jatkuvan oppimisen tarpeisiin vastaamiseen.

Podcastissa yliopettaja Anu Moisio Haaga-Heliasta, johtaja Taru Ruotsalainen Metropoliasta ja johtaja Petri Tani Laureasta keskustelevat jatkuvan oppimisen tarpeesta ja mahdollisuuksista pääkaupunkiseudun korkeakoulutuksessa. Keskustelua ohjaa yliopettaja Liisa Vanhanen-Nuutinen Haaga-Helia Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Miksi uudistusta tarvitaan erityisesti pääkaupunkiseudulla, mitä se merkitsee korkeakoulutukselle ja mitä konkreettisia toimia ollaan käynnistämässä?

 

Kuvassa podcastin vieraat Petri Tani, Anu Moisio ja Taru Ruotsalainen.

Comments are closed.