Siirry suoraan sisältöön

Älykkään automaation osaamiskeskus

Maksutonta koulutusta ja neuvontaa uusimaalaisille pk-yrityksille

Ilmoittaudu mukaan tilaamalla koulutustallenteita tästä tai ilmoittautumalla mihin tahansa koulutukseemme tai konsultointiin. Maksuttomat palvelumme ovat uusimaalaisille tai Uudellamaalla toimiville PK-yrityksille.

SEURAAVAT TYÖPAJAT, työpajamme ovat lähitoteutuksia Haaga-Helian Pasilan toimipisteessä Ratapihantie 13, Helsinki. Kaikki kevään koulutukset ja työpajat löydät ‘ilmoittaudu maksuttomiin koulutuksiin’ painikkeen takaa.

  • 20.3.2023, ETÄ, klo 9-15, Kaikki Excelistä, opi kaikki olennainen päivässä, ilmoittautuminen päättynyt.
  • 21.3.2023, klo 9-16 Kansalaiskehittäjälle UiPath StudioX työpaja, helppokäyttöinen ohjelmistorobotiikkatyökalu, ilmoittautuminen päättynyt.
  • 31.3. 2023 klo 9-12, ETÄ: Palvelumuodoilun perusteet taloushallinnon näkökulmasta, ilmoittaudu.
  • 31.3.2023 klo 12-15, ETÄ: Prosessien kehittäminen, ilmoittaudu.
  • 6.4.2023 klo 12-15, Digitalisoi taloushallintosi työpaja. Tule pohtimaan miten taloushallinnostasi tulee helppoa ja vaivatonta! Ilmoittaudu.
  • 28.4.2023, klo 9-16 Kansalaiskehittäjälle UiPath StudioX työpaja, helppokäyttöinen ohjelmistorobotiikkatyökalu, ilmoittaudu.
  • 25.4.2023, ETÄ: klo 9-15 Microsoft Power Automate työpaja. Microsoftin helppokäyttöinen toimistotyökalu voi olla jo koneellasi. Opi käyttämään sitä! Ilmoittaudu.
  • 11.5.2023, klo 9-15, Kaikki Excelistä, opi kaikki olennainen päivässä, ilmoittaudu.
    

 

Haluaisitko ennemmin keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaalle, varmistaa yrityksesi kilpailukyvyn, mahdollistaa kasvun ja antaa automaation hoitaa taloushallinnon rutiinit.
Älykkään automaation osaamiskeskus on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hanke. Sen tavoitteena on auttaa mikro-, pk- ja kasvuyrityksiä talouden prosessien kehittämisessä. Lue lisää hankkeesta.
 
Tule mukaan maksuttomiin koulutuksiin, jossa saat parhaat käytänteet hallinnollisten ja rutiinitöiden automatisointiin! Huomaathan, että koulutukset ja konsultointi on tarkoitettu uusimaalaisten mikro- ja pk yritysten johdolle ja henkilöstölle. Emme valitettavasti kouluta yksityishenkilöitä.