Siirry suoraan sisältöön

Älykkään automaation osaamiskeskus

Maksutonta koulutusta ja neuvontaa uusimaalaisille pk-yrityksille

Älykkään automaation osaamiskeskus on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hanke. Sen tavoitteena on auttaa mikro-, pk- ja kasvuyrityksiä talouden prosessien kehittämisessä. Lue lisää hankkeesta.

Hankkeeseen pääset mukaan  tilaamalla koulutustallenteita tai ilmoittautumalla mihin tahansa koulutukseemme tai konsultointiin. Maksuttomat palvelumme ovat uusimaalaisille tai Uudellamaalla toimiville PK-yrityksille.

Tule mukaan työpajoihimme

Työpajamme ovat lähitoteutuksia Haaga-Helian Pasilan toimipisteessä (Ratapihantie 13, Helsinki). Kaikki koulutukset ja työpajat löydät “Ilmoittaudu maksuttomiin koulutuksiin” painikkeen takaa. Hanke päättyy elokuussa 2023, eli nyt on viimeiset mahdollisuudet päästä mukaan!

 

UiPath StudioX työpaja – opi automatisoimaan rutiinisi helppokäyttöisellä ohjelmistorobotiikkatyökalulla.

 

Prosessien kehittäminen prosessien kuvaus, prosessien kehitys, potentiaalisten automatisointikohteiden tunnistaminen.Koulutus toteutetaan etänä.

 
 
Haluaisitko ennemmin keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaalle, varmistaa yrityksesi kilpailukyvyn, mahdollistaa kasvun ja antaa automaation hoitaa taloushallinnon rutiinit? 
Tule mukaan maksuttomiin koulutuksiin, jossa saat parhaat käytänteet hallinnollisten ja rutiinitöiden automatisointiin! Huomaathan, että koulutukset ja konsultointi on tarkoitettu uusimaalaisten mikro- ja pk-yritysten johdolle ja henkilöstölle. Emme valitettavasti kouluta yksityishenkilöitä. 

Hankkeen palvelut