Siirry suoraan sisältöön

Uuden luksuksen palvelusprintti -hankkeen toimenpiteet

Uuden luksuksen palvelusprintti -hanke käynnistyi syksyllä 2021, ja vuoden 2022 aikana hankkeen toimenpiteet muuttuvat entistä vaikuttavammiksi.

Syksyn aikana kokosimme projektitiimin ja keräsimme mukaamme hankkeeseen reilut 20 matkailu-, majoitus-, ravintola- ja tapahtuma-alan yritystä Uudeltamaalta.

Loppuvuoden 2021 ja alkuvuoden 2022 aikana olemme tutustuneet mukaan lähteneisiin yrityksiin ja pureutuneet heidän toivomiinsa kehityskohteisiin. Olemme havainnoineet yritysten nettisivuja, analysoineet yritysten nykytilaa ja kehittämistoiveita sekä käyneet mysteerishoppaamassa yrityksissä.

Helmi-maaliskuun aikana sovimme henkilökohtaiset tapaamisajat kaikkien mukana olevien yritysten kanssa. Face-to-face -tapaamisissa keskustelemme yritysten toivomista kehityskohteista, ja ideoimme sekä sovimme yhdessä yrityksille räätälöitävistä koulutus- ja sparrauspaketeista.

Tulossa hankkeessa

20. huhtikuuta 2022 järjestämme ensimmäisen työpajapäivän, jossa teemana on Luksus. Toinen työpaja, jonka teemana on Vastuullisuus, pidetään 10. toukokuuta. Työpajat järjestetään hybridinä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella (osoite Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki) ja Teamsin välityksellä.

Kesäkuukausina pidämme taukoa hankkeen toimenpiteistä ja jatkamme työpajoilla taas syyskuussa. Syksyn työpajojen teemoiksi on suunniteltu yritysten toiveiden mukaisesti Palvelumuotoilu, Elämystuotanto ja tarinallistaminen sekä Viestintä. Työpajojen rinnalla järjestämme ideariiheilyä, sparraustilaisuuksia ja koulutusta yrityksille.

Oheinen kuva havainnollistaa eri toimenpiteitä hankkeen toiminta-aikana 9/2021 – 5/2023.