Siirry suoraan sisältöön
Tuoretta kalaa. Kuva: Elisa Manninen, Visit Finland

Mitä tarkoitetaan uudella luksuksella?

Luksus on ensiluokkaisia yksityiskohtia, joustavuutta, vastuullisuutta ja vieraanvaraisuutta. Luksus koostuu monesta pienestä viimeistellystä yksityiskohdasta, jotka yhdessä muodostavat tunteen erityisyydestä.

Onnistunut luksusmatkailukokemus Suomessa perustuu korkealaatuiseen, monipuoliseen, ammattitaitoisesti toteutettuun ja kestävyyden huomioon ottavaan palvelutarjoomaan sekä vieraanvaraiseen, joustavaan ja yksilölliseen palveluun. Suomalainen luksus vaatii majoitukselta ensiluokkaisia puitteita, kuten ruokaelämystä, jossa on huomioitu paikallisuus, esteettisyys sekä maku.

Suomalaisesta luksustarjonnasta on helppo räätälöidä viimeistelty kokonaisuus ainutlaatuisia elämyksiä etsiville, vaativimmillekin asiakkaille. Se tarjoaa matkailijalle mahdollisuuden tutustua syvällisesti kulttuuriimme, olla aktiivinen tai hengähtää arjen kiireistä ja kokea jotakin ainutkertaista puhtaassa ympäristössä. Siitä pitää osata myös kertoa matkailijoille. Kaiken pohjalla on vastuullisuus ja turvallisuus. Yhdistelmänä nämä kaikki luovat kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen.

Rakkaudella, uutta luksusta -julkaisun kansikuva

Lue lisää uudesta luksuksesta hankkeemme loppujulkaisusta ”Rakkaudella, uutta luksusta” >>