Siirry suoraan sisältöön

Ensimmäinen työpajamme luksus-teemalla

Ari Siivikko puhumassa Uuden luksuksen palvelusprintti -hankkeen työpajassa

Uuden luksuksen palvelusprintti -hankkeen ensimmäinen työpaja aiheesta ’Mitä on luksus?’ järjestettiin keskiviikkona 20.4.2022 klo 8:30-12. Työpaja järjestettiin hybridi-tapahtumana Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella sekä Teamsissa. Paikalle saapui parikymmentä osallistujaa ja Teamsissa tilaisuuteen osallistui kymmenen vierasta.

Aloitimme työpajan aamupalalla, jonka jälkeen tilaisuuden tervetulosanat esitti Haaga-Helian yliopettaja Vesa Heikkinen.

Vierailevana puhujana työpajassa toimi Ari Siivikko Arctic Signaturesta. Ari puhui laadukkaasta luksustuotteesta ja asiakaspalvelun roolista elämyksellisessä asiakas- ja vieraskokemuksessa. Arctic Signature on palkittu johtava luksusmatkailuyritys Pohjoismaissa ja arktisella alueella, joka suunnittelee aitoja huippuluokan kokemuksia toimimalla yksinomaan B2B-kumppanina johtavien luksusmatkatoimistojen ja suunnittelijoiden kanssa maailmanlaajuisesti.

Hankkeen projektipäällikkö Riina Iloranta ja asiantuntija Mona Eskola kertoivat, mitä luksus on, ja miten perinteinen ja uusi luksus eroavat toisistaan, sekä minkä takia laadukkaiden elämystuotteinen kehittäminen on Suomessa tärkeää. 

Osallistuvat yritykset esittelivät oman yrityksensä ja varasimme työpajan loppuun aikaa myös verkostoitumiselle. Yritykset saivat ”kotitehtäväkseen” miettiä, mille luksuksen tasolle haluavat organisaationa tähdätä luksuksessa.

Saamamme palautteen mukaan päivä oli antoisa ja puheenvuorot mielenkiintoisia, ja työpaja antoi paljon uutta ajateltavaa ja inspiraatiota osallistujille.

Järjestämme seuraavan työpajan hankkeeseen osallistuville yrityksille 10.5.2022 teemalla Vastuullisuus. Kesätauon jälkeen työpajat jatkuvat jälleen syksyllä, jolloin on tarkoitus järjestää vielä kolme uutta, mielenkiintoista työpajaa.