Tietoa sivusta

Edit

Digipeda-sivuston Ohjeita-osiosta löydät ohjeita ja vinkkejä opetuskäytössä olevista digitaalisista alustoista sekä muista digipedaan liittyvistä asioista. Sivun oikeassa palstassa voit selata aihealueittain ohjeita Avainsanojen ja Kategorioiden mukaan. Search-toiminnolla voit etsiä tiettyyn aiheeseen liittyviä ohjeita. Vastaa-kohdassa voit laittaa sivustolle ohjeeseen liittyvän kysymyksen ja/tai kommentin, ks. ohje.

Kysy-osiossa on omat foorumit Moodlelle, Examille, Haaga-Helian videopalvelulle, Teamsille sekä yleinen digipeda-foorumi. Foorumeita voidaan myöhemmin perustaa lisää. Foorumeilla voit lukea muiden esittämiä kysymyksiä ja niihin tulleita vastauksia sekä jättää oman kysymyksen. Haaga-Helian digipedamentorit vastaavat kysymyksiin arkipäivisin (loma-ajat pois lukien) ja tekevät aiheesta sivustolle ohjeen, mikäli ohjetta ei vielä ole. Toki kenen tahansa on mahdollista osallistua keskusteluun ja auttaa tietoa tarvitsevaa. Ks. tarkempi ohje foorumeiden käytöstä.

Lisäksi löydät sivustolta tietoa digipeda-koulutuksista ja tuesta, ajankohtaisista digipedan tapahtumista, Haaga-Helian digipeda-tiloista, sekä verkko-opetuksen laatuun liittyvistä kysymyksistä, kuten Haaga-Helian verkko-opetuksen laatukriteerit.

DigiPeda-sivusto päivittyy koko ajan ja sen tietovarasto kasvaa sivuston käyttäjien aktiivisuuden mukaan. Joten rohkeasti tutustumaan ja kysymään!

Palautteet, kysymykset ja kehitysehdotukset sivustosta voit laittaa Kysy-osion yleistä digipedasta -foorumille, välittää ne oman yksikön/kampuksen digipedamentorille tai lähettää ne sivuston käyttöä koordinoivalle Päivi Rajaorkolle sähköpostitse paivi.rajaorko@haaga-helia.fi , puhelimella 050 5423194 tai henkilökohtaisesti Pasilassa huone 2208.Comments are closed.