Videon nauhoitus Flipgridillä

Kutsuiko joku sinut esittäytymään Flipgridillä ja nyt sitten mietit, mitenkähän se sujuisi? Katso ohjevideoilta, miten videon lisääminen Flipgridiin onnistuu tietokoneelta tai kännykältä (tämän lisään myöhemmin). Video (4 min 58 s) on tehty Digipeda3-valmennukseen, mutta samalla tavalla nauhoittaminen sujuisi muissakin Flipgrideissä.

Koska alkujaan näytin vain, miten suoraan Flipgridistä voi nauhoitaa, jouduin tekemään toisen videon, jolla kerron, miten aiemmin nauhoitetun videon voisi liittää. Huom! YouTube-linkkiä ei voi osallistujana liittää, joten jos aiemmin nauhoitettu video on vain YouTubessa, se pitää sieltä ensin ladata omalle koneelle. Tämäkin näytetään videossa 2 (3 min 34 s).

Videovastaus Flipgridiin tietokoneella (4:58)
Aiemmin tehdyn videon lisääminen Flipgridiin (3:34)

Irmeli Pietilä

HAAGA-HELIAssa olen juuri eläkkeelle jäänyt opettajakorkeakoulun lehtori Irmeli Pietilä, nettimaailmassa minut tunnetaan nimellä Sun äitis. Blogeissa olen roikkunut vuodesta 2004. Ensimmäisen kerran käytin blogeja opetuksessa 2005. Digipeda-blogiin jaan vinkkejä, joiden tavoitteena on helpottaa opettajien pakotetun digiloikan ottamista maaliskuussa 2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *