Zoom-ohjeita

Zoom kuvituskuva

Tammikuun aikana vedimme Päivi Rajaorkon kanssa Zoom-pajoja, joiden materiaalit löytyvät intrasta. Linkkaan materiaaleja myös tänne siltä varalta, että joku päätyisi etsimään niitä Digipeda-blogista.

Kalvosetit

Suomeksi

Zoom osallistujana

Zoom hostina Huom! Lisätty kalvo, jossa näytetään, miten Zoom-aktiviteetin Arvioinnin asetus muutetaan oletuksena olevasta Pisteytyksestä -> Ei arviointia. Lisäsin myös ohjedian Zoom-tapaamisen aikatauluttamiseen Moodlessa.

In English

Zoom as a participant

Zoom as a host, Note! I have added one slide where I show how to change Grade setting (Zoom activity on Moodle) from Points to None. I also added a slide on How to schedule a Zoom Meeting in Moodle.

Videot

Valitettavasti WordPressimme ei suostu upottamaan videoita Kalturasta, joten videot ovat vain linkkeinä.

http://bit.ly/VideoOsallistujana

http://bit.ly/VideoHostina

http://bit.ly/QandAZoom, tämä on Teamsin kautta nauhoitettu näkymä siitä, miltä Zoomin työpöytä Hostina näyttää, kun fasilitoin Zoom-työpajaa.

http://bit.ly/VideoZoomInEnglish

One Comment:

  1. Zoom-aktiviteetin lisäämisestä Moodleen on tullut jonkin verran kysymyksiä joten tein video siitä tavasta jossa opettaja vain perustaa Zoom-kokouksen ilman että määrittelee sille ajankohtaa (Eli Recurring kohdasta valitaan ”No fixed time”)
    https://video.haaga-helia.fi/media/Zoom-aktiviteetin+perustaminen+Moodleen/0_onfwye8e

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *